русский корабльнахуй
 
Новини  16 липня 2024 15:37 

Сьогодні та завтра вночі воду у Чернівцях подаватимуть в обмеженому режимі

підтримай автора: оригінал
17
886
0
Нижні поверхи воду в кранах матимуть, а от верхні – навряд чи
16 та 17 липня воду у Чернівцях подаватимуть в обмеженому режимі з 23:00 до 07:00. Нижні поверхи воду в кранах матимуть, а от верхні – навряд чи.
Про це повідомляє Чернівціводоканал.
"Тема, яка хвилює багатьох чернівчан: нічні обмеження водопостачання.
Після ремонту водогону минулої середи маємо подвійну кількість проривів, причому вони всі відбуваються на ключових магістральних мережах.
Щодня наприкінці робочого дня технічна рада вирішує, продовжувати чи ні нічні обмеження. Аналізується обсяг води в резервуарах, швидкість їх наповнення, динаміка розбору води вдень, чи вистачає різниці, що залишається, для нормального функціонування водопровідної системи на ранок наступного дня", пояснюють у відомстві.
Обмеження водопостачання - це вимушений захід для того, щоб система справно функціонувала, було наповнення резервуарів для денного розбору води наступного дня.
Нагадуємо, мешканці вул. Щербанюка отримують водопостачання. Проте будинки «верхньої» забудови ( 31-73 будинки ) матимуть його тільки після закінчення двох ремонтів - насосної станції Біла та вул. Маріупольської. Сьогодні вдень там організовано підвіз води за адресами Достоєвського, 4 (у дворі) та Щербанюка 45-45а.