русский корабльнахуй
 
Чернівці  16 липня 2024 15:25 

Дві ночі Чернівці будуть без води: у Водоканалі пояснили причини

підтримай автора: оригінал
15
1.5k
0
Фото ілюстративне
Протягом наступних двох ночей вода в місто буде подаватись в обмеженому режимі.
У КП «Чернівціводоканал» попередили про нічні обмеження водопостачання.
Яка причина
У Водоканалі кажуть:
«Цього разу після ремонту водогону внаслідок постійних перепадів електроенергії і, відповідно, стрибків тиску у магістральних трубах внаслідок «наповнення-спустошення» магістральних мереж сталася велика кількість гідроударів у самому місті.
Після ремонту водогону минулої середи маємо подвійну кількість проривів, причому вони всі відбуваються на ключових магістральних мережах.
Щодня наприкінці робочого дня технічна рада вирішує, продовжувати чи ні нічні обмеження. Аналізується обсяг води в резервуарах, швидкість їх наповнення, динаміка розбору води вдень, чи вистачає різниці, що залишається, для нормального функціонування водопровідної системи на ранок наступного дня».
Коли будуть обмеження
Протягом наступних двох ночей (16 та 17 липня) вода в місто буде подаватись в обмеженому режимі (з 23:00-07:00) Нижні поверхи воду матимуть, верхні - навряд чи.
Це вимушений захід для того, щоб система справно функціонувала, було наповнення резервуарів для денного розбору води наступного дня, додали у КП «Чернівціводоканал».
Також там нагадали про те, що будинки «верхньої» забудови на вулиці Щербанюка (31-73 будинки) матимуть водопостачання тільки після закінчення двох ремонтів - насосної станції Біла та вул. Маріупольської. Сьогодні вдень там організовано підвіз води за адресами Корнія Товстюка, 4 (у дворі) та Щербанюка 45-45а.