русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  16 липня 2024 13:18 

Аварій на водогоні все більше: у Чернівціводоканалі розповіли про складну ситуацію із водою

підтримай автора: оригінал
16
3.2k
0
Фото з тг-сторінки Чернівціводоканалу
Ситуація із водопостачанням у місті критична. Кількість аварій в рази перебільшує можливості ресурсів, необхідних для їх відновлення.
Про це повідомляють у Чернівціводоканалі, пише molbuk.ua
На яких об'єктах складна ситуація:
- насосна станція "Біла" наразі зупинена, вона не працює через витік на магістралі. Це та ділянка, яка буде замінена згідно з міжнародним проєктом, але поки що водоканал працює там своїми силами. Роботи по капітальній заміні обладнання розпочнуться цьогоріч, але пізніше.
- витік на вулиці Маріупольській. Велика частина вулиць, яка живиться від міського водогону, не має зараз водопостачання, а саме:
29 Березня, А.Пумнула, Амурська, Балашівська, З. Космодем’янської, Запоріжська, Кобринської, Лібавська, М. Черемшини, Мемельська, пров. Хортицький, Сторожинецька, Халтурина, Хортицька, Черняхівського.
- також є два витоки на Парковій Алеї та вул. Південно-Кільцевій. Через це частина бульвару Героїв Крут була вночі без водопостачання. Поки що ремонтувати їх немає змоги - немає людей.
- ситуація на вулиці Щербанюка: для того, щоби на верхніх поверхах був достатній тиск, необхідно, щоби повноцінно функціонували як магістральна лінія, яка подає воду з резервуарів чистої води в місто, так і насосна станція Біла. У суботу була перекрита магістральна лінія, в понеділок була аварія на насосній станції "Біла". Але станція стоїть досі. Як тільки обидві ці гілки будуть повноцінно працювати, тиску вистачить для заповнення усієї магістралі, і до верхніх поверхів Щербанюка вода також дійде.
"Для того, щоби дати раду роботам в місті, вперше за останні роки викликали людей із насосних станцій водогону в місто. Після обіду матимемо три сформованих бригади, які працюватимуть на означених об'єктах", - зазначили у водоканалі.
Раніше повідомлялося, що у Садгорі досі триває ремонт водопровідної мережі. Там продовжують підвозити воду.
Редактор: Галина Олійник
16-07-2024, 13:18