русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  31 липня 2024 15:40 

Вимкнення води в Чернівцях поки не буде: масштабний ремонт водогону призупинили

підтримай автора: оригінал
11
1.6k
0
Фото: Чернівціводоканал
У мікрорайоні Садгора в Чернівцях станом на 15.00 31 липня вирішили призупинити ремонтні роботи. Тож уже сьогодні ввечері мешканці мікрорайону будуть із водою.
Про це повідомляють у Чернівціводоканалі, пише molbuk.ua
"Ми попереджали, що запланували заміну обладнання на деяких сегментах магістрального водогону. Виконані роботи на двох локаціях (вулиці Заводська та Чудейська). Але з технічних причин ухвалили рішення призупинити ремонтні роботи. Відповідно, трасу почали заповнювати і вже сьогодні ввечері Садгора буде з водою", - ідеться у повідомленні.
Про продовження ремонту на підприємстві будуть обовʼязково повідомляти і просять мешканців стежити за повідомленнями.
Раніше повідомлялося, що заплановані відключення водопостачання на три дні у Садгорі у звʼязку із масштабними ремонтними роботами.
"З 10 ранку 31 липня по 2 серпня заплановано ремонтні роботи на магістральному самоплинному водогоні, який живить водою більшість Садгори. Буде обмежене водопостачання на наступних вулицях: І.Підкови, Демократична, Дібровецька, Вишнева, Карбулицького, Я.Налепки, Привокзальна, Дорошенка, Квітковського, Мізюнского, Кривоноса, Я.Мудрого 180-200,163-207, Перемоги, Здоров’я, Северина, Учительська, В. Александрі, Хотинська 10 А, 45-49, 54 В, 55, "Добробут" та прилеглих", - ішлося у повідомленні водоканалу від 30 липня.
Редактор: Галина Олійник
31-07-2024, 15:40