русский корабльнахуй
 
Цікаво  15 липня 2024 02:42 

В «Укрзалізниці» дали поради, як влітку виловити квитки на популярні маршрути

підтримай автора: оригінал
13
707
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
У компанії радять у пік сезону планувати свою подорож заздалегідь.
Щоб українці могли в піковий сезон придбати потрібний квиток, в «Укрзалізниці» радять завантажити офіційний застосунок компанії, планувати свою подорож заздалегідь та за необхідності скористатися сервісом моніторингу, щоб система сама придбала квиток одразу як він з'явиться в продажу, пише Медіа агентство АСС з посиланням на УНІАН.
«Завантажуйте офіційний застосунок «Укрзалізниці». Не треба шукати та сподіватися на якихось перекупів. Друге - якщо ви не знайшли квиток на ту дату, яка потрібна, можна скористатися сервісом моніторингу. Ми його кілька місяців тому тестово запустили, зараз вже працює на повну. У нас десь понад 50 тисяч квитків люди моніторять», - повідомив керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський в ефірі телемарафону.
Він пояснив, що таким чином можна замовити квиток одразу з автовикупом. Це означає, що навіть вночі, якщо хтось раптом здав свій квиток, і якщо ви перший в черзі на автовикуп, то система сама придбає квиток.
«Зараз через пік сезону ми вимушено обмежили, що там можна моніторити паралельно тільки кілька поїздів, а не незліченну кількість. Але це має популярність», - пояснив керівник пасажирського напрямку УЗ.
Крім того, в «Укрзалізниці» радять у пік сезону планувати свою подорож заздалегідь. Так, продажі квитків відкриваються за 20 діб. Міжнародні напрямки відкриваються о 9:00, а внутрішні маршрути о 8:00, щоб не було зайвого навантаження на систему.