русский корабльнахуй
 
Україна  13 серпня 2024 03:35 

Відомо, скільки пасажирок скористалися жіночими вагонами та купе

підтримай автора: оригінал
13
875
0
Жіночими вагонами та купе вже скористалося 192 тисячі пасажирок.
Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський, передає МА АСС з посиланням на Укрінформ.
«На сьогоднішній день 192 тисячі пасажирок проїхало в жіночих вагонах, купе. Це є найбільш задоволений сегмент наших клієнтів» - сказав Перцовський.
Він зазначив, що жіночі вагони чи купе з погляду комфорту, чи додаткових умов нічим не відрізняються від інших, вартість квитків у них не є більшою.
Водночас, за його словами, ці квитки найбільш популярні, і розкуповуються першими.
Він також розповів, що в дитячих вагонах, які з 8 серпня запровадила Укрзалізниця, передбачається окреме меню для дітей, яке було розроблено разом з Євгеном Клопотенко, настільні ігри тощо. В цих вагонах працюватимуть провідники, які пройшли тренінги ЮНІСЕФ щодо спілкування з дітьми, надання першої допомоги.
Квитки в такий вагон теж не будуть дорожчими, додав він.
Наразі такий вагон є в потязі Харків- Ясиня. Ще 7 вагонів будуть додані на найдовші напрямки.
Як повідомлялося, з 1 серпня Укрзалізниця додала жіночі купе на чотирьох рейсах далекого сполучення: ⁠№ 1/2 Харків — Івано-Франківськ, № 5/6 Запоріжжя — Ясіня, ⁠№ 43/44 Черкаси — Івано-Франківськ, ⁠№ 95/96 Київ — Рахів.