русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  14 липня 2024 21:34 

"Буковина" в товариському матчі перемогла новачка УПЛ

підтримай автора: оригінал
17
2.2k
0
Чернівецька "Буковина" здобула ще одну перемогу під час серії товариських спарингів перед сезоном 202/25. Цього разу чернівчани грали з львівськими "Карпатами" та перемогли львів'ян 2:3.
Про це повідомляється в телеграм-каналі клубу.
У першому таймі "жовто-чорні" двічі відзначилися у воротах суперника. На 24 та 27 хвилинах свої голи забили Арсеній Кілєвий та Андрій Андрійчук.
На початку другого тайму чернівчани пропустили після помилки у власному штрафному майданчику. Проте далі перевагу у два м'ячі відновив новачок клубу півзахисник Богдан Бойчук. Все ж надовго втримати такий рахунок чернівчанам не вдалося і через дві хвилини львів'яни забили другий гол.
Після закінчення матчу своїми враженнями в інтерв'ю клубній пресслужбі поділився нападник чернівчан Андрій Андрейчук: "Матч вийшов дуже цікавим та насиченим. Було багато забитих м’ячів, хороші комбінації, тому вболівальникам обох команд цей спаринг точно мав сподобатися. Вважаю, що для нашої команди гра склалась дуже добре. Чесно кажучи, дуже важко було грати в таку спеку. Але я знаходив в собі сили робити на полі все те, що повинен, навіть через "не можу", адже це моя робота.
Вважаю, що ми виконали все те, що просив головний тренер. Але, як то кажуть, досконалості немає меж. Нам потрібно ще багато над чим працювати. У нас ще є трохи часу до старту нового сезону, тому будемо вдосконалювати свою гру. Ще раз зауважу, шо загалом гра склалась добре для нашої команди, футболісти виконували на полі все, що вимагав від нас тренерський штаб".
Це заключний матч чернівчан у рамках закарпатського збору. До цього чернівчани вже грали з ще одним своїм прямим конкурентом у Першій лізі - "Металістом 1925" та "Минаєм".
Окрім того, "Буковина" раніше здобула дві впевнені перемоги в контрольних матчах з "Поділлям" (3:1) та СК "Вільхівці" (3:0), а у своєму першому спарингу на закарпатському зборі зіграла внічию з харківським "Металістом" 0:0. А також чернівчани програли полтавській "Ворсклі" 3:1.
Редактор: Євгеній Пірожков
14-07-2024, 21:34