русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  13 липня 2024 13:28 

У Будинці 21-річна водійка автомобіля «Mercedes ML» врізалася у ВАЗ. Травмовані у лікарні

підтримай автора: оригінал
7
867
0
Минулої доби в обласному центрі трапилася ДТП, в якій травмувався 63-річний велосипедист. Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася цього ж дня в селі Буденець Чернівецького району. Внаслідок зіткнення двох транспортних засобів, потерпів 32-річний буковинець. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.
Учора, 12 липня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим на перехресті вулиць І. Підкови та Перемоги у Чернівцях.
Прибувши на місце події, співробітники Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські попередньо встановили, що 63-річний велосипедист зіткнувся з автомобілем «Mercedes Vito», під керуванням 62-річного жителя села Мамаївці.
Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, внаслідок ДТП велосипедист отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи для надання допомоги.
Цього ж дня сталася ще одна автопригода в селі Буденець. На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 21-річна водійка автомобіля «Mercedes ML», зіткнулася з авто "ВАЗ-2110", під керуванням 32-річного жителя Чернівецького району.
У результаті аварії водій легковика отримав тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували травмованого до медичного закладу.
Наразі відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Транспортні засоби вилучено та поміщено на арешт-майданчик. Проводяться досудові розслідування.