русский корабльнахуй
 
Чернівці  15 липня 2024 11:37 

У неділю на Буковині сталися три ДТП: є травмовані

підтримай автора: оригінал
12
847
0
Протягом минулої доби, 14 липня, на території Чернівецької області трапилося три ДТП, під час яких травмувалися троє буковинців.
Так, по обіді 14 липня сталася аварія у Чернівцях по вулиці Січових Стрільців. Правоохоронці попередньо встановили, що 24-річний водій автомобіля «Renault Megane» не надав перевагу в русі та врізався у авто «Mercedes-Benz Vito», під керуванням 46-річного буковинця.
У результаті ДТП 43-річна пасажирка мікроавтобуса травмувалася. Потерпілу доправили до лікарні, інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише МА АСС.
Ще одна аварія сталася в селі Фошки Вижницького району. Там 25-річний місцевий житель не впорався з керуванням мотоциклом «Shintray» та впав з нього. Мотоцикліста із численними тілесними ушкодженнями госпіталізували.
Цього ж дня у Чернівцях 31-річна водійка автомобіля «Renault Kangoo» зіткнулася з авто «Renault Laguna», під керуванням 21-річного чернівчанина та в подальшому збила жінку-пішохода. У результаті ДТП 38-річна місцева жителька отримала травму ноги.
За кожним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Тривають досудові розслідування.