русский корабльнахуй
 
Освіта  11 липня 2024 21:28 

Руслан Білоскурський офіційно приступив до виконання обов'язків нового ректора ЧНУ ім. Юрія Федьковича

підтримай автора: оригінал
18
4.6k
0
11 липня на засіданні ректорату відбулося представлення новопризначеного ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича - Руслана Білоскурського.
З відповідальною місією до нашого університету прибув Державний секретар Міністерства освіти і науки України Максим Ярмистий, який у своєму виступі зазначив, що Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича завжди був одним із лідерів вищої освіти в Україні, привітав нового ректора та побажав наукових та освітніх успіхів колективу нашого університету.
Про це повідомляє сайт ЧНУ ім. Юрія Федьковича.
Це визначна подія творення нової сторінки історії нашої Alma mater, адже кожен ректор є ключовим фактором успіху та розвитку університету. Посада ректора передбачає не лише ефективне управління, але й формування візії майбутнього ЗВО, підвищення якості освіти, розширення можливостей закладу та створення сприятливого середовища для всієї академічної спільноти. Саме тому, призначення компетентного ректора є надзвичайно важливим для кожного університету, який прагне до лідерства та інновацій у сфері вищої освіти.
Бажаємо Руслану Романовичу наснаги, мудрості у прийнятті рішень та успіхів у реалізації всіх задумів і планів. Нехай підтримка колег та повага студентів надихатимуть на нові звершення, - йдеться у привітанні колективу ЧНУ.
Нагадвємо, 15 травня цього року у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулись вибори ректора. За підсумками голосування новим ректором ЧНУ у першому турі став Руслан Білоскурський, декан економічного факультету.
4 червня відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №122-К-24 від 22.05.2024 року, Руслана Білоскурського призначили на посаду виконувача обов'язків ректора ЧНУ. А вже з 10 липня Руслан Білоскурський офіційно став ректором Чернівецького національного університету.
Руслан Білоскурський - доцент кафедри економіко-математичного моделювання, доктор економічних наук, був деканом економічного факультету ЧНУ.