русский корабльнахуй
 
Новини  11 липня 2024 21:00 

Завадили прикордонники: ні по дружбі, ні за гроші не вдалось потрапити чоловікам за кордон

підтримай автора: оригінал
14
672
0
Організатор втечі на власному автомобілі повіз «клієнтів» до кордону Через Порубне та Красноїльськ минулої доби намагались потрапити за кордон п’ятеро військовозобов’язаних. Трьох чоловіків переправити до Румунії пообіцяв мешканець прикордоння. Організатор на власному автомобілі повіз «клієнтів» до кордону. Неподалік держрубежу він висадив пасажирів та вказав подальший маршрут руху.
Під час затримання водій на автомобілі вдався до втечі. За можливість потрапити до Румунії троє буковинців мали заплатити по 9 тисяч євро, та замість подорожі їх притягнуть до адміністративної відповідальності.
Ще двоє чоловіків, намагались потрапити до Румунії сховавшись за валізами в салоні мікроавтобусу.
Вночі громадянин України на власному мікроавтобусі «Мерседес» прибув у пункт пропуску «Красноїльськ». Під час огляду мікроавтобуса прикордонники виявили в салоні ще двох безбілетників. Як з’ясувалося, водій і «пасажири» – мешканці Тернопільської області. Вони є давніми знайомими і протягом тривалого часу планували виїзд за кордон. Прораховували різні варіанти і, зрештою, зупинилися на спробі перетинання кордону через пункт пропуску. Однак законні підстави виїзду за кордон мав тільки водій авто, який окрім того що втратив автобус ще й нестиме кримінальну відповідальність.