русский корабльнахуй
 
Новини  10 липня 2024 14:00 

Облаштування нарколабораторії та збут амфетаміну на Буковині –судитимуть двох місцевих жителів

підтримай автора: оригінал
14
-
-
Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно двох громадян за фактами незаконного придбання та зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропної речовини; незаконного зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин; незаконного зберігання з метою збуту та збуту психотропних речовин (ч. 2 ст. 311, ч. 1 ст. 313, ч. ч. 1, 2 ст. 307 КК України).
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.
За даними слідства, з метою одержання прибутку від незаконного обігу психотропних речовин двоє жителів Чернівців облаштували в одному з орендованих гаражних приміщень нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.
Виготовляли психоактивну речовину з прекурсору фенілнітропропен, який купували у невстановлених осіб.
Готову психотропну продукцію збували на території області.
За результатами обшуків правоохоронці виявили та вилучили в обвинувачених порошкоподібні психотропні речовини, прекурсор, спеціальне обладнання для їх виготовлення та фасування, згортки з готовою розфасованою продукцією.
Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП у Чернівецькій області.