русский корабльнахуй
 
Україна  08 липня 2024 18:22 

Укрзалізниця розширює перелік потягів, на які доступне пріоритетне бронювання для військових

підтримай автора: оригінал
17
614
0
Фото: Укрзалізниця
Укрзалізниця розширює перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військових Укрзалізниця розширює перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військових
Про це Укрзалізниця повідомила у Фейсбуці, пише МА АСС з посиланням на Укрінформ.
«Продовжуємо трансформувати внутрішні процеси, щоб забезпечити військовослужбовців Сил оборони України місцями в поїздах при потребі термінових поїздок», - зазначили в Укрзалізниці.
Пріоритетне бронювання для військовослужбовців доступне через сервіс.
Пріоритетне бронювання дозволить Укрзалізниці гарантовано покривати більшу частину потреби в квитках для термінових відряджень до прифронтових регіонів.
«А оскільки в пріоритеті у нас саме забезпечення термінових поїздок військовослужбовців, ми адаптуємо "горизонт" бронювання квитків: з 8 липня оформити заявку можна буде в період від 5 діб до рейсу - до безпосередньо дня відправки. Робимо це, щоб забезпечити тим, хто воює за нас зі зброєю в руках, можливість побачити близьких в дуже коротку відпустку чи вирішити термінові справи», - підкреслили в Укрзалізниці.
В компанії нагадали, що для планових поїздок (із горизонтом планування понад 5 діб) у застосунку є сервіс моніторингу квитків з автовикупом.