русский корабльнахуй
 
Новини України  06 липня 2024 18:34 

Військовим буде простіше подорожувати: в "Укрзалізниці" розповіли про нововведення

підтримай автора: оригінал
15
711
0
Розширено перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військовослужбовців.
"Укрзалізниця" у Telegram зазначила, що продовжує трансформувати внутрішні процеси, щоб забезпечити військовослужбовців Сил оборони України місцями в поїздах при потребі термінових поїздок.
"Ми розширюємо перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військовослужбовців через сервіс https://services.uz.gov.ua/military, що дозволить нам гарантовано покривати більшу частину потреби у квитках для термінових відряджень з/до прифронтових регіонів", - сказано в повідомленні.
Зазначається, що з 8 липня оформити заявку на бронювання квитків можна буде в період від 5 діб до рейсу - до безпосередньо дня відправки.
"Робимо це, щоб забезпечити тим, хто воює за нас зі зброєю в руках, можливість побачити близьких в дуже коротку відпустку чи вирішити термінові справи, тож нагадуємо: для планових поїздок (із горизонтом планування понад 5 діб) маємо сервіс моніторингу квитків з автовикупом у застосунку", - сказано в повідомленні "Укрзалізниці".
За останній період в соціальних мережах було багато повідомлень, що військові з фронту, відправляючись у відпустку не можуть придбати квитки.
Зокрема, військовослужбовиця, яка у соціальній мережі Facebook записана як Alla Von Bovt, 28 червня розповіла про всі кола "пекла", коли їй потрібно було їхати у відрядження, але не було квитків і онлайн замовлення також залишилося без відповіді. Їй довелося бігати поміж касами, шукати коменданта, якого вже не було на місці. Завдяки допису, їй допомогла і "Укрзалізниця" у придбанні квитка.
Схожі історії розповідали й дружини військових, що чоловіки йдуть у відпустку на кілька днів, але не можуть придбати квиток на поїзд.
Редактор: Євгеній Пірожков
6-07-2024, 18:34