русский корабльнахуй
 
Новини  08 липня 2024 14:25 

ЧНУ імені Юрія Федьковича потрапив у ТОП-6 українських вишів

підтримай автора: оригінал
14
715
0
Стрімкий ріст позицій ЧНУ в рейтингу спостерігається упродовж останніх декількох років Традиційно, інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складений консолідований рейтинг закладів вищої освіти України 2024 року.
Для складання консолідованого рейтингу закладів вищої освіти України використано дані найбільш авторитетних серед експертів і засобів масової інформації національних рейтингів закладів освіти України: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал НМТ на контракт», кожен з яких використовує різні критерії оцінювання закладів вищої освіти, повідомили в ЧНУ.
"У консолідованому рейтингу ЗВО України 2024 Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича посів шосту позицію. Так, у 2021 році ми займали 15-ту позицію, у 2022 - 14-ту, у 2023 - 6-ту. Попереду нас тільки декілька ЗВО Києва, Львова та Харкова. Консолідований рейтинг є своєрідним підсумковим результатом узагальнень рейтингування освітніх закладів за версією «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал НМТ на контракт».
Стрімкий ріст позицій Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у цьому рейтингу упродовж останніх декількох років зумовлений високою якістю освіти, вагомими науковими здобутками та показниками, активною міжнародною діяльністю та популярністю серед абітурієнтів.
Шоста позиція нашого ЗВО у консолідованому рейтингу є спільним здобутком колективу університету та свідченням його професіоналізму та згуртованої системної роботи!", - йдеться у повідомленні.