русский корабльнахуй
 
Здоров'я  07 липня 2024 01:30 

Що не можна їсти людям з 1 групою крові

підтримай автора: оригінал
16
1.2k
0
Люди з першою групу крові, схильні до проблеми з щитоподібною залозою та до виразкової хвороби. Тож більшою мірою правильне харчування, яке відповідає групі крові, може суттєво покращити якість їхнього життя.
У людей з першою групою крові зовсім інший набір характеристик, ніж у власники інших груп крові. Тож мають споживати інші продукти та спортом займатися інакше.
Людям з першою групою крові варто надавати перевагу пісному, органічному м'ясу, збільшити кількість фруктів та овочів. А от пшеницю краще виключити, і значною мірою обмежити молочні продукти, адже вони здатні спровокувати проблеми з травленням.
А ще треба уникати кофеїну та алкоголю.
Такі напої підвищують рівень адреналіну і норадреналіну, які й так високі у цих людей.
Харчові добавки та їжа містять лектини. І залежно від групи крові по-різному взаємодіють з клітинами. Тож поживні речовини, які корисні для однієї групи крові, можуть бути зовсім не корисними іншій. Люди з такою групою крові чудово перетравлюють їжу, яка містить білок та жир. Добре метаболізують холестерин в продуктах тваринного походження та краще засвоюють кальцій.
Натомість прості вуглеводи, особливо зернові, легше перетворюються в жири та тригліцериди. І такий вплив лектинів може спровокувати запалення і навіть аутоімунні хвороби.
Спорт та хороші фізичні навантаження людям з першою групою крові просто необхідні. Особливо добре включати вправи для серцево-судинної та опорної системи. Фізична активність вивільняє нейромедіатори, які тонізують організм. При цьому люди з 1 групою крові, які дотримуються активних тренувань, краще долають й емоційне напруження.
Це повідомлення містить лише рекомендації. Не займайтеся самолікуванням. У разі виникнення проблем консультуйтеся з лікарями.
Редактор: Євгеній Пірожков
7-07-2024, 01:30