русский корабльнахуй
 
Новини України  06 липня 2024 18:18 

У Білому домі заявили, що працюють над зустріччю Байдена та Зеленського

підтримай автора: оригінал
19
878
1
Адміністрація президента США Джо Байдена працює над зустріччю з українським лідером Володимиром Зеленським наступного тижня. Імовірно, переговори можуть відбутися в межах саміту НАТО у Вашингтоні.
Високопоставлений чиновник Білого дому повідомив, що 9 липня Байден зустрінеться з лідерами НАТО в межах заходу, присвяченого 75-й річниці Альянсу. 10 липня на саміті він привітає Швецію як нового члена НАТО, а на вечір заплановано спільну вечерю в Білому домі.
11 липня заплановано зустрічі з представниками ЄС і партнерами Альянсу в Індо-Тихоокеанському регіоні - Австралією, Японією, Кореєю і Новою Зеландією, а в другій половині дня відбудеться засідання Ради НАТО-Україна.
Після цього президент США проведе заходи за участю майже 20 союзників і партнерів, які підписали угоди про безпеку з Києвом
"Хоча у президента буде доволі напружений графік, ми працюємо над організацією зустрічей із різними світовими лідерами на полях саміту, включно з президентом Зеленським. І найближчими днями ми матимемо більше інформації про них, якою поділимося", - ідеться в повідомленні.
Редактор: Євгеній Пірожков
6-07-2024, 18:18