русский корабльнахуй
 
Новини  06 липня 2024 15:00 

Шахраї ошукали буковинку на 10 тисяч гривень

підтримай автора: оригінал
19
-
-
Щоб незаконно привластити кошти, аферисти зламують сторінки в інтернеті та роблять різні вигідні пропозиції. Зокрема, пропонують грошову допомогу, виграші, товари за цінами, нижчими ринкових, допомогу у захисті банківських даних і швидкий заробіток в інтернеті. Схеми незаконного збагачення аферисти вигадують кожного дня різні. Так, минулої доби шахраям вдалося заволодіти коштами чернівчанки.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Учора, 5 липня, до Чернівецького районного управління поліції із повідомленням про шахрайські дії звернулася 41-річна жителька обласного центру. Заявниця розповіла поліцейським, що в одному із месенджерів зареєструвалася у чат-боті та ввела конфіденційну інформацію. У подальшому до буковинки зателефонував невідомий та під приводом успішної реєстрації попросив продиктувати цифри з смс, яке їй надійшло. Жінка довірилась співрозмовнику, назвавши дані з повідомлення. У подальшому з її карткового рахунку було перераховано 10 тисяч гривень на невідомі реквізити.
Відомості про факт незаконного заволодіння коштами поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.