русский корабльнахуй
 
Новини  05 серпня 2024 15:00 

За минулу добу шахраї ошукали двох буковинок майже на 114 тисяч гривень

підтримай автора: оригінал
13
-
-
Лише за минулу добу аферисти ошукали двох жительок Чернівецького району, заволодівши при цьому майже 114 тисячами гривень. За обома фактами шахрайства правоохоронці розпочали кримінальні провадження.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Учора, 4 серпня, з повідомленням про шахрайство до Чернівецького райуправління поліції звернулася 36-річна жителька села Чорнівка. Заявниця розповіла поліцейським, що їй зателефонував невідомий, який представився працівником банку. Співрозмовник, увійшов у довіру до жінки, та шахрайським шляхом дізнався інформацію для доступу до її онлайн-банкінгу. В подальшому, буковинці надійшло повідомлення про перерахування 42 тисячі гривень на невідомий рахунок.
Також цього дня, у шахрайську пастку потрапила 40-річна жителька Чернівецької громади. Заявниця повідомила правоохоронцям, що під час переписки у месенджері, невідомий пообіцяв надати їй грошову допомогу. Незнайомець, увів в оману буковинку, та переконав її перерахувати майже 72 тисячі гривень на невідомі рахунки, як оплату за послуги кур’єрської доставки.
За вказаними фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження, передбачені ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.