русский корабльнахуй
 
Новини  04 липня 2024 15:30 

На Буковині затримали організаторку втечі військовозобовʼязаного за кордон

підтримай автора: оригінал
22
689
0
Провідниця вимагала з втікача за послугу 6 тисяч доларів США та отримала половину суми в якості завдатку На Буковині прикордонники викрили організаторку незаконного переправлення осіб через державний кордон.
Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.
Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону, які працюють на ділянці відділу Мамалига, зібрали інформацію про те, що місцева мешканка має намір переправити чоловіка до Румунії в обхід пунктів пропуску. До цього вона залучила свого знайомого, який на мотоциклі мав довезти «клієнта» до кордону та вказати подальший напрямок руху.
Сама організаторка супроводжувала мотоцикл на автомобілі. Але поїздка завершилась неподалік кордону, адже прикордонники спільно з представниками поліції зупинили транспортні засоби та затримали учасників нелегальної схеми.
В подальшому правоохоронці дізналися, що жінка за переправлення чоловіка за кордон вимагала з нього 6 тисяч доларів США та отримала половину суми в якості завдатку.
Гроші та транспортні засоби вилучено. Організаторку затримано в порядку статті 208 КПК України. Їй та її помічнику загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України.
Всі оперативні заходи здійснювалися під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури.