русский корабльнахуй
 
Чернівці  05 липня 2024 13:03 

Штурмували кордон на мотоциклі: на Буковині жінка намагалась вивезти чергового ухилянта

підтримай автора: оригінал
18
525
0
Фото: Західний кордон
Організаторка на авто, а пособник з «клієнтом» на мотоциклі. Біля кордону затримали зухвалих порушників.
На Буковині прикордонники викрили жінку, організаторку незаконного переправлення чоловіків державний кордон. Про це повідомили в Держприкордонслужбі, пише Медіа агентство АСС.
Чернівецькі прикордонники, які проводили оперативні заходи на ділянці відділу «Мамалига», дізнались про місцеву мешканку, яка планувала переправити чоловіка до Румунії в обхід пунктів пропуску. До цього вона залучила свого знайомого, який на мотоциклі мав довезти «клієнта» до кордону та вказати подальший напрямок руху.
Сама ж організаторка супроводжувала мотоцикл на автомобілі.
Але поїздка завершилась неподалік кордону - прикордонники спільно з представниками поліції зупинили транспортні засоби та затримали учасників незаконної схеми.
Як з’ясувалося, жінка за переправлення чоловіка за кордон мала отримати 6 тисяч доларів США, половину з цієї суми вона отримала як завдаток.
Гроші та транспортні засоби вилучено.
Організаторку затримано в порядку статті 208 КПК України. Їй та її помічнику загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України.Оперативні заходи з викриття правопорушників здійснювалися під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури.