русский корабльнахуй
 
Чернівці  03 липня 2024 16:05 

П'ять ухилянтів скинулись по 8 тисяч євро, щоб втекти з Буковини до Румунії

підтримай автора: оригінал
18
1.7k
0
Фото: Західний кордон
На Буковині прикордонники затримали групу порушників та їхніх провідників. Про невдалу подорож до Румунії - читайте у публікації Медіа агентства АСС.
Офіцери прикордонного загону отримали інформацію про збір двома мешканцями прикордоння групи охочих потрапити до Румунії, минаючи пункти пропуску, пише Медіа агентство АСС з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Знайшовши п’ятьох «клієнтів», один з організаторів «подорожі» повіз їх на автомобілі до державного кордону, а другий на іншому автомобілі здійснював супровід та «контролював» ситуацію. Увесь цей час за ними спостерігали прикордонники, вони зупинили автомобілі неподалік кордону та затримали водіїв та пасажирів.
Правоохоронці з’ясували, що за переправлення до Румунії мешканці Чернівецької, Київської та Івано-Франківської областей заплатили організаторам по 8 тисяч євро, на них складені протоколи про адміністративне правопорушення.
Стосовно організаторів до Національної поліції направили повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені в ЄРДР, порушникам оголошено підозру. Також обох злочинців затримано в порядку статті 208 КПК України з можливістю внесення застави в розмірі 400 та 800 тисяч гривень.