русский корабльнахуй
 
Кордон  28 серпня 2024 14:47 

На Буковині судитимуть організатора схеми незаконного переправлення ухилянтів до Румунії. Брав з особи від 11 тисяч євро та забезпечував трансфером і проживанням у готелях

підтримай автора: оригінал
11
3.4k
0
Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно 39-річного жителя Тернополя за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).
За даними слідства, обвинувачений організував протиправну схему одержання прибутку від незаконного переправлення чоловіків за кордон.
Як повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, підозрюваний «працював» разом зі спільниками. Він забезпечував трансфер військовозобов’язаних, їх проживання у готелі та проводив необхідний інструктаж.
Встановлено, що на початку травня цього року за такою схемою підозрюваний намагався переправити до Румунії трьох чоловіків віком 32 та 33 роки – жителів Тернопільської та Київської областей. За попередніми домовленостями ціна питання коливалась у межах 11000-13000 євро з особи.
Військовозобов’язаних викрили правоохоронці в одному з сіл прикордоння у Чернівецькому районі під час пересадки у черговий транспортний засіб, яким їх перевозили до державного кордону.
Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснювали слідчі ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області та 31 прикордонного загону.