русский корабльнахуй
 
Останні новини  02 липня 2024 13:32 

Рецепт буковинської начинки

підтримай автора: оригінал
16
-
0
Однією з традиційних страв на Буковині є начинка. Це запіканка з кукурудзяної муки. Журналістка 0372.ua дізналась старий рецепт приготування в своєї мами.
Власне, коли ми чуємо слово "начинка", нам здається, що це щось те, що всередині, але ні. Це унікальна страва, яку точно знає кожний буковинець. Робили її переважно на великі свята, такі як: Різдво, Великдень, весілля, адже на приготування йшло багато часу. Рецепти передаються з покоління в покоління, від бабусь до внуків.
Усе цікаве та найважливіше читайте у нашому Telegram
Як годилось раніше, страва повинна була готуватись тільки в печі, але час йде вперед, і зараз зазвичай начинку готують в електродуховці.
Нагадаймо, ми раніше писали про страви, які асоціюються та вважаються візитівкою Буковини. Наші читачі часто писали, що це точно начинка.
Інгрідієнти:
  • 500 грамів молока;
  • 500 грамів кукурудзяної крупи;
  • 100 грамів вершкового масла;
  • 2 столові ложки соняшникової олії;
  • 2-3 лаврових листки;
  • 3 цибулі;
  • Спеції до смаку;
  • Спосіб приготування:
  • Спочатку потрібно розігріти духовку до 150 градусів. Тим часом посмажити цибулю до золотисного кольору;
  • Додати 500 грамів кукурудзяної крупи, а до неї вершкового масла та цибулю. Додати спеції до смаку;
  • Поставити на маленький вогонь і перемішувати, а пізніше додати 500 грамів молока;
  • Коли вся ця суміш стане, як сметана, то викладаємо у форму для запікання. Можна використовувати ту форму, яка вам зручна;
  • Накрити фольгою і ставте в духовку на одну годину. Через хвилин 45 можна забрати фольгу і дочекатись готовності;
  • Страва може бути, як гарніром так і самостійною стравою. Начинку можна подавати з м’ясом, рибою або грибною підливою.
  • Легкого приготування та смачного!