русский корабльнахуй
 
новини  30 червня 2024 13:59 

Поміняти батарею в нових iPhone буде простіше, ніж у попередніх моделях

підтримай автора: оригінал
20
652
0
Незабаром у Європі почне діяти закон, що зобов'язує зробити батареї в смартфонах та інших мобільних пристроях знімними – щоб користувачі могли їх швидко і без зусиль замінити без походу в сервісний центр. На тлі цього стало відомо, що Apple працює над спрощенням процесу демонтажу акумулятора iPhone.
Видання MacRumors повідомляє, що Apple досліджує технологію розм'якшення клею шляхом слабкого електричного впливу. А посприяє цьому новий металевий корпус батареї.
Актуальний метод заміни акумулятора iPhone складний і включає видалення клейких смужок пінцетом. Потім потрібно використовувати "спеціалізований пристрій і лоток", щоб вставити нову батарею на місце. Як результат, користувачам простіше заплатити і віддати смартфон у руки майстра.
Нова технологія, яку тестує Apple, передбачає укладення акумулятора iPhone в метал, а не в чорну фольгу. Це дасть змогу витягувати акумулятор із пазів за допомогою невеликого електричного розряду.
Попри цю зміну, розкривати телефон, як і раніше, залишиться доволі складно і ймовірність поламати його залишиться високою. Зрозуміло, Apple це розуміє і рекомендуватиме користувачам звернутися до професіонала для заміни батареї.
Редактор: Євгеній Пірожков
30-06-2024, 13:59