русский корабльнахуй
 
Технологічно  09 вересня 2024 18:29 

Apple сьогодні покаже iPhone 16: коли і де дивитися презентацію It's Glowtime

підтримай автора: оригінал
6
504
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Apple проведе захід під назвою It's Glowtime присвячений запуску iPhone 16. Шанувальники бренду з усього світу зможуть переглядати презентацію онлайн.
Коли відбудеться презентація
Ще понад тиждень тому Apple офіційно оголосила про свій осінній захід під назвою It's Glowtime, який відбудеться 9 вересня 2024 року о 10 ранку за тихоокеанським часом – у Києві буде 20:00, інформує МА АСС з посиланням на Техно 24.
Де дивитися It's Glowtime
Шанувальники, які прагнуть побачити презентацію лінійки iPhone 16, можуть спостерігати за подією в прямому ефірі на сторінці Apple Event, в застосунку Apple TV або на каналі Apple на YouTube, де вже запланована пряма трансляція. Щоб не пропустити її, ви можете активувати сповіщення на YouTube-каналі Apple.
Презентація iPhone 16: дивитися онлайн
Що покажуть на презентації
Як і на попередніх вересневих заходах, очікується, що Apple анонсує нову лінійку iPhone 16 та iPhone 16 Pro. За чутками, серія iPhone 16 включатиме чотири моделі:
- iPhone 16,
- iPhone 16 Pro,
- iPhone 16 Plus,
- iPhone 16 Pro Max.
Помітні зміни можуть включати вертикально вирівняну систему камер для iPhone 16 і iPhone 16 Plus, яка замінить нинішнє діагональне розташування.
Хоча серія iPhone 16, швидше за все, буде в центрі уваги, вересневі заходи Apple, як правило, включають і інші анонси продуктів.
Припускають, що на цьогорічному заході також можуть бути представлені навушники AirPods 4 та оновлений Apple Watch Series 10, з потенційними новими функціями для здоров'я, такими як моніторинг артеріального тиску та виявлення апное уві сні.
Подія відбудеться в Театрі Стіва Джобса в Apple Park і стане першим випадком, коли Apple випустить нову модель iPhone у понеділок.
Шанувальникам Apple не доведеться довго чекати, щоб побачити, що компанія має в запасі. Зважаючи на значні оновлення, які очікуються в серії iPhone 16, схоже, що Apple готова до значних змін. Ну і звісно ж публічну версію нової iOS 18 нарешті випустять після презентації.