русский корабльнахуй
 
Чернівці  29 червня 2024 08:18 

Не встигли одружитися з буковинками: примусово повернуть громадян Італії та Молдови

підтримай автора: оригінал
9
772
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Також до державного бюджету скеровано 20,2 тис. грн адміністративних стягнень.
Громадян Італії та Молдови, які порушили терміни перебування на території України та ухилялися від своєчасного виїзду, виявили міграційники у Чернівцях та Вижниці в рамках операції «Мігрант». Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Управління ДМС у Чернівецькій області.
Обидва іноземці перебувають у цивільному шлюбі з громадянками України та планують офіційно одружитися. Однак весілля доведеться відкласти щонайменше на 3 місяці, бо стосовно обох наречених міграційники застосували адміністративні стягнення відповідно до вимог ст. 203 КУпАП та ухвалили рішення про примусове повернення до країн походження. Попри те обидва іноземці планують легалізувати свій статус в Україні та оформити посвідки на постійне проживання на підставі об’єднання з родинами.
За вказаними епізодами за ст. 205 КУпАП за невиконання обов'язків сторони, що приймає, до адміністративної відповідальності притягнуті також громадяни України. За несвоєчасну реєстрацію місця проживання іноземців мешканців Вижниці та Чернівці оштрафовано.
Поза тим, у Вижниці у Чернівцях також оштрафовано трьох громадян рф, які проживали в України за недійсними документами чи взагалі без документів. Усіх порушників оштрафовано. По одному із зазначених випадків до відповідальності за ст. 205 КУпАП також притягнуто мешканця обласного центру, громадянина України.
За усіма епізодами до державного бюджету скеровано 20,2 тис. грн адміністративних стягнень.