русский корабльнахуй
 
Чернівці  03 червня 2024 11:37 

На Буковині заарештували жителя Молдови, якого підозрюють у організації незаконного трансферу за кордон

підтримай автора: оригінал
20
874
0
Послуга вартувала 4000 доларів США та 4000 євро
За даними Чернівецької обласної прокуратури, 39-річний громадянин Молдови організовував незаконне переправлення військовозобов’язаних громадян України за кордон, пише Медіа агентство АСС.
«Встановлено, що підозрюваний проживає неподалік молдовсько-українського кордону та добре орієнтується на прикордонній місцевості. Наприкінці травня цього року він підшукав через один з месенджерів двох чоловіків – громадян України, які мали намір незаконно перетнути кордон з Молдовою. Послуга вартувала 4000 доларів США та 4000 євро», - повідомили у прокуратурі.
Іноземець прибув до Чернівців рейсовим автобусом, де зустрівся з «клієнтами». Надалі він замовив послугу таксі та разом з чоловіками вирушив до прикордоння. Їх викрили прикордонники на автостоянці у селі Недобоївці Дністровського району Чернівецької області.
Молдаванину повідомили про підозру за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі майже 400 тис. грн.