русский корабльнахуй
 
Новини  28 червня 2024 15:54 

Депутатка Чернівецької райради Людмила Кушнір достроково складає повноваження

підтримай автора: оригінал
22
1.7k
0
Людмила Кушнір залишила посаду заступниці голови Чернівецької райради, а згодом і посаду керівниці управління комунікацій Чернівецької міськради
Ексзаступниця голови Чернівецької райради Людмила Кушнір достроково складає повноваження. Людмила Кушнір залишила посаду заступниці голови Чернівецької райради, а згодом і посаду керівниці управління комунікацій Чернівецької міськради.
"Людмила Кушнір залишає депутатську лаву команди Єдиної Альтернативи у Чернівецькій районній раді", - повідомили в партії ЄА на сторінці у Facebook.
Детутатка Людмила Кушнір покидає районну раду, проте залишається в партії.
"Попри рішення завершити депутатську діяльність, Людмила Іванівна залишається частиною нашої дружньої команди", - додали в партії.
Нагадаємо, у травні 2024 року Людмила Кушнір пішла з посади керівниці управління комунікацій Чернівецької міськради. Комунікаційницею Людмила Кушнір пропрацювала трохи більше року.
Коли Людмила Кушнір повідомила про звільнення з посади комунікаційниці, на своїй сторінці у Facebook експосадовиця написала, що "домовленості відкореговано в односторонньому порядку".
Зазначимо, у березні 2023 року заступниця голови райради Людмила Кушнір стала радницею мера Клічука.