русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  27 червня 2024 15:20 

Стало відомо, хто замінить у міськраді Чернівців уже колишнього депутата Бешлея

підтримай автора: оригінал
18
4.9k
0
Фото molbuk.ua
Депутаткою від фракції "Рідне місто" у міськраді замість Володимира Бешлея може стати наступна у списку претендентка - Аліна Костянтинівна Яковець.
Відповідна постанова "Про дострокове припинення повноважень депутата Чернівецької міської ради Чернівецького району Чернівецької області восьмого скликання Бешлея В.В. та визнання обраною за черговістю депутатку від партії "Рідне місто" Яковець Аліну Констянтинівну" опублікована на сайті міськради, пише molbuk.ua
У постанові йдеться, що Чернівецька міська територіальна виборча комісія Чернівецького району області визнала Володимира Бешлея таким, що достроково припинив повноваження депутата Чернівецької міської ради.
Також комісія визнала обраною депутаткою Чернівецької міської ради "наступну за черговістю в кандидати у депутати у виборчому списку від партії "Рідне місто" Яковець Аліну Костянтинівну".
Про Аліну Яковець відомо, що вона у 2020 році балотувалася до Чернівецької міської ради 8-го скликання від "Рідного міста" від округу №1, проте не пройшла.
Раніше повідомлялося, що депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей достроково склав повноваження. Своє рішення пояснив тим, що зараз не може належно займатися вирішенням проблем виборчого округу та міста Чернівці, оскільки "з початку повномасштабного вторгнення його робота пов'язана транспортуванням зброї на фронт, організовуванням евакуації та ремонтом військової техніки, виробництвом безпілотників та боєприпасів".
Депутати під час сесії підтримали дострокове припинення повноважень Володимира Бешлея. "За" проголосували 35 людей, двоє виявились проти, один утримався.
Редактор: Галина Олійник
27-06-2024, 15:20