русский корабльнахуй
 
Чернівці  27 червня 2024 11:06 

На Буковині чоловік тікав з автобуса ТЦК: військовослужбовці «допомогли» йому зайти

підтримай автора: оригінал
14
4.8k
0
Стоп-кадр з відео
Чоловік утік з автобуса Чернівецького ОТЦК, коли саме відбувалось відправлення у навчальний центр. Військові повернули його до транспортного засобу.
У мережі поширили відео, як військовослужбовці заштовхують в бус чоловіка. Згодом на офіційній сторінці Чернівецького ОТЦК та СП опублікували інформацію щодо інциденту, пише Медіа агентство АСС.
Так стало відомо, що під час відправлення до навчального центру військовозобовʼязаний чоловік, який був визнаний придатним до військової служби військово-лікарською комісією, нібито намагався втекти з ТЦК та СП.
«Військовослужбовці ТЦК та СП були змушені допомогти громадянину повернутися до автобуса та відбути для проходження базової військової підготовки», - йдеться у повідомленні Служби зв'язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.
Також тут нагадують, що в країні триває загальна мобілізація і конституційним обов’язком кожного громадянина є захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України. Війська потребують підтримки та поповнення особовим складом.
Громадян закликали гідно ставитися до виконання військового обов’язку, а не ухилятися від захисту Батьківщини.