русский корабльнахуй
 
Чернівці  26 червня 2024 19:13 

20 000 гривень і більше: кому пропонують таку заробітну плату на Буковині

підтримай автора: оригінал
19
1.3k
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Нині в базі Чернівецького обласного центру зайнятості є понад 700 вакансій, з них 51 – із заробітною платою від 20 тисяч гривень і більше.
З оплатою праці 20 тисяч гривень – є 23 вільні посади. Зокрема, це – бухгалтер (3 вакансії), головний бухгалтер (2 вакансії), закрійник (2 вакансії), вантажник, друкар офсетного плоского друкування, затягувальник взуття, лікар з ультразвукової діагностики, лікар загальної практики-сімейний, лікар функціональної діагностики, лікар-психотерапевт, гістолог, менеджер (управитель) з постачання, модельєр, швачка, тракторист, начальник відділу, начальник служби, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, технік (хімічні технології), пише МА АСС з посиланням на Чернівецький обласний центр зайнятості.
«Із заробітною платою від 20 до 25 тисяч гривень є 13 вакансій. Також є 8 пропозицій роботи із зарплатнею 25 тисяч гривень. Стільки готові плату роботодавці бухгалтерам (2 вакансії), головному бухгалтеру, завідувачу складу, закрійнику, маляру з оброблення декорацій, модельєру-конструктору, начальник сектору», - йдеться у повідомленні.
Від 28 тисяч гривень платитимуть керуючому відділенням, бригадиру на дільницях основного виробництва, електрогазозварнику, технологу. Найбільше пропонують асистентам (2 вакансії) – 43 662 гривень.