русский корабльнахуй
 
Новини  25 червня 2024 10:52 

Сума збитків 100 млн грн: СБУ затримала мера Мукачева Балогу та голову райради

підтримай автора: оригінал
14
575
0
Посадовці хотіли продати за заниженою ціною земельну ділянку у центрі міста площею понад 3 га та стадіон
Мера Мукачева Андрія Балогу та голову районної ради Михайла Ланя затримали працівники СБУ та НАБУ за підозрою у корупційних схемах.
Про це повідомила пресслужба СБУ без уточнення прізвищ чиновників, додавши, що мова йде про мера одного з міст Закарпатської області.
Пізніше інформацію про затримання Балоги, Ланя а також начальника земельного відділу Мукачівської міської ради Артура Саміляка підтвердив журналіст Віталій Глагола, пише ТСН.
За даними Глаголи, справа стосується корупційної схеми продажу стадіону "Авангард", у Мукачеві. Сума збитків від продажу стадіону та майже 3 га землі становить приблизно 100 мільйонів гривень.
За повідомили правоохоронців, посадовці зловживали службовим становищем з метою продажу за заниженою вартістю земельної ділянки у центрі міста площею понад 3 га.
"Організатор схеми – голова районної ради, є впливовим авторитетом у кримінальному середовищі регіону. В минулому двічі обирався народним депутатом, у т.ч. від забороненої зараз «Партії регіонів»", - йдеться у повідомленні.