русский корабльнахуй
 
Війна з рашистами  24 червня 2024 13:33 

Військово-морські сили ЗСУ показали, як знищили склад «Шахедів» на росії

підтримай автора: оригінал
18
778
0
Наслідки удару по складу "Шахедів" у Єйську (росія). Фото із соцмереж
Військово-морські сили ЗСУ показали, як у взаємодії зі Службою безпеки України знищили склад «Шахедів» у Краснодарському краї рф.
Про ураження складу «Шахедів» та супутньої інфраструктури Військово-Морські Сили ЗСУ повідомляють у Телеграмі, передає Укрінформ.
«Нові супутникові знімки підтверджують знищення місць зберігання та підготовки до застосування “Shahed-136/Герань-2”, навчальних корпусів, пунктів управління та зв’язку розрахунків цих БпЛА, що розташовані в Краснодарському краї», - йдеться у повідомленні.
Внаслідок удару по російському військовому аеродрому в місті Єйськ у Краснодарському краї окупанти втратили 110 дронів різної модифікації. Йдеться про ударні дрони-камікадзе та розвідувальні БПЛА, які ворог застосовує в Україні.
Зокрема, після удару по летовищу росіяни не дорахувалися 20 одиниць Shahed-136. Про це повідомляє Telegram-канал "Досьє Шпигуна", пише Обозреватель.
Удар по військовому полігону 726-го навчального центру ППО (в/ч 33859, Єйськ) у Краснодарському краї було завдано в ніч проти 21 червня. Операцію провели Військово-морські сили Збройних сил України разом із Службою безпеки. На цьому об'єкті російські окупанти займалися навчанням та підготовкою військовослужбовців для використання БПЛА різних видів.
Українські війська здійснили атаку із застосуванням двох крилатих ракет невстановленого типу. За попередніми даними, йдеться про ракети "Нептун".
Внаслідок удару було знищено 20 одиниць дронів-камікадзе Shahed-136 та 50 одиниць ударних БПЛА "Ланцет". Крім того, путінські терористи втратили 40 одиниць розвідувальних безпілотників ZALA.
У ВМС зазначають, що окрім засобів ураження, також було знищено кваліфікованих інструкторів, які готували персонал з обслуговування пусків “Шахедів” та тих курсантів, яких навчали завдавати ударів по території України за допомогою іранських безпілотних систем.