русский корабльнахуй
 
Новини  23 червня 2024 11:00 

Сили оборони підтвердили знищення складу шахедів і ліквідацію інструкторів у Краснодарському краї

підтримай автора: оригінал
20
-
-
Сили оборони офіційно підтвердили ураження складу зберігання шахедів і супутньої інфраструктури в Краснодарському краї рф внаслідок удару України в ніч на 21 червня.
Про це повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.
У повідомленні йдеться про те, що атака була організована і проведена ВМС у взаємодії зі Службою безпеки України.
“Підтверджено знищення силами і засобами ВМС ЗС України, у взаємодії зі Службою безпеки України, складу Shahed і супутньої інфраструктури”, — заявили у відомстві.
У заяві ВМС наголошується, що нові супутникові знімки підтверджують знищення “місць зберігання і підготовки до застосування Shahed-136/Герань-2, навчальних корпусів, пунктів управління і зв’язку розрахунків цих БПЛА, розташованих у Краснодарському краї”.
Зазначається, що окрім засобів ураження також було знищено кваліфікованих інструкторів, які готували персонал з обслуговування пусків шахедів, а також тих курсантів, яких навчали завдавати ударів по території України за допомогою цих дронів-камікадзе.
“Військово-Морські Сили Збройних Сил України разом із побратимами з Сил оборони продовжують нищити ворога на землі, в морі та в повітрі”, — йдеться в заяві ВМС.
До слова, у ніч на 21 червня росію та тимчасово окупований Крим масовано атакували дрони: відомо про ймовірні атаки по Ільському НПЗ у Краснодарському краї рф, а також по цілях у Єйську, де розташовано військовий аеродром, і в тимчасово окупованому Севастополі.