русский корабльнахуй
 
Чернівці  23 червня 2024 11:33 

На Буковині сталися дві аварії: чотири людини травмувалися, одна особа загинула

підтримай автора: оригінал
17
2k
0
Фото: Відділ комунікації поліції Чернівецької області
У Дністровському районі авто з`їхало в кювет та перекинулось, легковик загорівся. Ще одна аварія трапилася у с. Зелений Гай.
Учора, 22 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік с. Мошанець трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.
Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Правоохоронці попередньо встановили, що 47-річний житель с. Михайлівка, не впорався з керуванням автомобіля «ВАЗ», авто зʼїхало в кювет та перекинулось. Легковик загорівся.
У результаті аварії травми отримав водій та троє пасажирів транспортного засобу віком 16, 18 та 33 років. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичної установи для надання необхідної допомоги.
Цього ж дня ще одна автопригода трапилась у с. Зелений Гай. Попередньо правоохоронці встановили, що 21-річний житель сусідньої держави, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», не вибрав безпечної дистанції та зіткнувся з транспортним засобом «Volkswagen Golf», яким керував 46-річний місцевий житель.
Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Volkswagen Golf» отримав травми, несумісні з життям. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.
Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Тривають досудові розслідування.