русский корабльнахуй
 
Чернівці  25 червня 2024 13:11 

У ДТП в Чернівцях травмувалися пенсіонер та підліток

підтримай автора: оригінал
17
754
0
Фото: Відділ комунікації поліції Чернівецької області
Минулої доби у Чернівцях сталися дві аварії, травмувалися пішоходи.
Учора, 24 червня, сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Садовського у Чернівцях. Як інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області, попередньо поліцейські встановили, що 57-річний водій автомобіля «Mitsubishi» збив пенсіонера, пише МА АСС.
Унаслідок ДТП 87-річний чернівчанин отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи для надання допомоги.
Збив неповнолітнього
Цього ж дня сталася ще одна автопригода, в якій травмувався неповнолітній буковинець. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 37-річний водій автомобіля «Audi», здійснюючи поворот з вулиці Головної на Південно-Кільцеву, збив 16-річного пішохода, який переходив дорогу в установленому місці.
У результаті аварії неповнолітній житель с. Грушівка Чернівецького району отримав перелом руки. Лікарі надали хлопцю необхідну медичну допомогу та відпустили додому.
Наразі відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Транспортні засоби вилучено. Досудові розслідування тривають.