русский корабльнахуй
 
новини  27 липня 2024 14:00 

ПОДКАСТ з експерткою Марією Палійчук про теперішнє і майбутнє освіти

підтримай автора: оригінал
16
1.9k
0
Сучасна освіта справді значно відрізняється від традиційних моделей навчання, які існували ще кілька десятиліть тому. Не зважаючи на величезні зміни, які принесла нам НУШ, все ж, залишилось ще багато над чим попрацювати. Та все ж, освіта сьогодні включає в себе інтеграцію новітніх технологій, інноваційних методик навчання, робиться великий акцент на розвитку особистих навичок учнів.
У цьому подкасті ми обговорили одну з найактуальніших тем - сучасна освіта в Україні. Якою вона може бути? Які інновації можуть зробити навчання ефективнішим та цікавішим для наших дітей? Італійська вчена, лікарка, психологиня та педагогиня Марія Монтессорі говорила, що разом із дітьми навчається та розвивається також і педагог. Чи актуальна ця думка також і в сучасному світі? Чи можливо освіта потребує новітніх думок? Але ж нове - це добре забуте старе, чи ні?😊 Будемо вдячні вам за вподобайки під цим відео.
А наша локація сьогодні - YuKo Studios, творчий простір у якому ви можете зняти подкаст, YouTube шоу, Reels, прямий ефір та інші формати. Тут є більше 10 локацій, професійне обладнання та команда, яка допоможе реалізувати творчий задум. Посилання на студію: yuko_studios
За наступними анонсами слідкуйте на інстаграм-сторінці molbuk
Редактор: Марія Фернюк
27-07-2024, 14:00