русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  20 червня 2024 13:40 

На Буковині на виробництві четверо людей провалилися у вигрібну яму: поліцейські відкрили кримінальне провадження

підтримай автора: оригінал
16
1.7k
0
У смт. Неполоківці на виробничому підприємстві провалилися у вигрібну яму четверо людей. Один чоловік загинув. За даним фактом поліцейські Буковини розпочали кримінальне провадження.
Про це у коментарі molbuk.ua розповіли у відділі комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.
До поліції 19 червня надійшло повідомлення про те, що на будівництві, у с. Неполоківці Чернівецького району, четверо працівників впали у яму.
Для з’ясування обставин на місце події одразу були скерована слідчо-оперативна група відділення №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції та слідчі СУ ГУНП.
"Правоохоронці попередньо з’ясували, що четверо жителів Рівненської області, здійснюючи роботи у бетонному підвалі, раптово почали втрачати свідомість. Рятувальники усіх постраждалих витягнули на зовні та одразу були розпочаті реанімаційні заходи. Під час надання медичної допомоги 44-річний чоловік помер на місці події. Інші чоловіки доставлені до реанімаційного відділення медичного закладу", - розповіли у поліції.
За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи. Наразі проводяться процесуальні дії з метою встановлення всіх обставин події.
Редактор: Анна Семьонова
20-06-2024, 13:40