русский корабльнахуй
 
Новини  15 травня 2024 13:15 

У Тернополі під час ДТП зіткнулися дві автівки Tesla і позашляховик

підтримай автора: оригінал
33
603
0
В аварії постраждало 4 людей У Тернополі під час зіткнення двох авто Tesla та позашляховика Toyota постраждало четверо людей. Аварія сталася увечері 14 травня біля фабрики меблів «Нова». Водій Tesla не пропустив зустрічний автомобіль Toyota Highlander і врізався в нього. В результаті позашляховик відкинуло на інший автомобіль Tesla, який проїздив поруч, повідомляє zaxid.net.
На місце аварії очевидці викликали поліцію та бригаду швидкої допомоги. Патрульні поліцейські встановили, що ДТП сталося на близько 20:45 на перехресті вулиць Лозовецька і Фабрична.
«Водій Tesla не надав переваги в русі та зіткнувся із Toyota Highlander. У результаті удару автівку Toyota відкинуло і вона врізалася у ще одне авто Tesla», – повідомили в поліції Тернопільщини в середу, 15 травня.
Медичної допомоги потребували четверо людей. Однак, до лікарні госпіталізували двох водіїв Tesla та Toyota Highlander. В поліції за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху, що призвело до травмування людей). В усіх водіїв також відібрали зразки крові для перевірки на наявність алкоголю.