русский корабльнахуй
 
Чернівці  20 червня 2024 13:20 

Працювали у бетонному підвалі та раптово почали непритомніти: трагічний інцидент на будівництві на Буковині

підтримай автора: оригінал
19
3.8k
0
Ілюстративне фото
Деталі нещасної події, що сталася у Чернівецькому районі, розповіли правоохоронці.
19 червня до правоохоронців надійшло повідомлення, що на будівництві у селі Неполоківці четверо працівників впали у яму. Проте, як з'ясувалось згодом, четверо жителів Рівненської області здійснювали роботи у бетонному підвалі та раптово почали втрачати свідомість. Про це Медіа агентству АСС повідомили у Відділі комунікації поліції у Чернівецькій області.
Усіх постраждалих витягнули на зовні та одразу були розпочаті реанімаційні заходи. Проте під час надання медичної допомоги 44-річний чоловік помер на місці події. Інших чоловіків медики доставили до реанімаційного відділення медичного закладу.
На місці події працювала слідчо-оперативна Чернівецького районного управління поліції та слідчі СУ ГУНП. За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи. Наразі проводяться процесуальні дії з метою встановлення всіх обставин події.