русский корабльнахуй
 
Новини  20 червня 2024 12:15 

У Кадубівцях після зіткнення з фурою загинув водій легковика, його пасажирка травмована

підтримай автора: оригінал
16
711
0
Медики доправили потерпілу жінку до лікарні Учора, 19 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-19, в адміністративних межах села Кадубівці, трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Одразу ж на місце події виїхали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Чернівецькій області, слідчо-оперативна група відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького РУП та патрульні поліцейські.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Попередньо правоохоронці з’ясували, що 66-річний водій автомобіля «Volkswagen» допустив зіткнення з вантажівкою «Iveco», під керуванням 65-річного жителя Чернівецького району.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Його 64-річна пасажирка отримала травму ноги. Медики доправили потерпілу жінку до лікарні.
Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.