русский корабльнахуй
 
Новини України  11 липня 2024 18:18 

У Молдові зіткнулися автомобіль та автобус Кишинів-Київ: є загиблі

підтримай автора: оригінал
15
1.5k
0
У Молдові рейсовий автобус, що прямував із Кишинева до Києва, зіткнувся з автомобілем – внаслідок зіткнення загинули водій авто та його дружина.
Як повідомляє Newsmaker, аварія сталася 11 липня на трасі R7 у Ришканському районі. Внаслідок ДТП загинули двоє людей - водій легкового автомобіля та його пасажирка.
За даними поліції, водій автомобіля Renault вирішив розвернутися на трасі через суцільну лінію розмітки. У цей момент у нього врізався рейсовий автобус, який прямував до України.
Внаслідок зіткнення легковий автомобіль отримав значні механічні пошкодження. Загинув 74-річний водій авто, а також його 69-річна дружина, яка перебувала на пасажирському сидінні.
Генеральний інспекторат з надзвичайних ситуацій Молдови повідомив, що виклик про ДТП надійшов о 08:17 – автомобіль Renault Kango зіткнувся з автобусом Neoplan. На місце прибули дві бригади рятувальників, яким було доручено провести роботи з евакуації двох людей, які застрягли між колесами автомобіля.
Рятувальникам вдалося звільнити з-під уламків пошкодженого авто тіло чоловіка, а також жінку що перебувала без свідомості, яка померла в машині швидкої допомоги. Зазначається, що 19 пасажирів, які знаходилися у маршрутному автобусі, не постраждали.
Причину та обставини події необхідно встановити компетентним органам.
Редактор: Євгеній Пірожков
11-07-2024, 18:18