русский корабльнахуй
 
Чернівці  19 червня 2024 14:16 

Буковинці, які зводили фортифікації поблизу лінії фронту, розповіли про свою роботу

підтримай автора: оригінал
11
4.2k
0
Фото: фейсбук/Хотинські вісті
Команда буковинців проживала у місті Покровськ, звідти їх та інших працівників довозили 50 кілометрів до місця робіт.
Днями працівники Рукшинської сільської ради повернулися із тритижневого відрядження – вони працювали на будівництві фортифікаційних споруд на сході України, про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Хотинські вісті.
Чоловіки кажуть, що там дуже потрібні робочі руки для зведення ліній оборони, а охочих не вистачає.
«Нас направили на облаштування укріплень на Покровському напрямку - дуже важливому і складному, – розповідає заступник Рукшинського сільського голови Валерій Мариняк. – Лінія фронту пролягає недалеко, там «гаряче», українським захисникам і захисницям дуже нелегко… Тому ми добре усвідомлювали необхідність тих робіт, які виконували».
Команда буковинців відпрацювала там три тижні, кажуть, хоч робота складна, але підрядна організація подбала про належне забезпечення.
Проживали у місті Покровськ, звідти їх та інших працівників довозили 50 кілометрів до місця робіт, надавали дворазове харчування. Робочий день тривав з 8:00 до 18:00 години, іноді пізніше.
Команда охочих з Рукшина не єдина з Буковини, хто долучився до зведення фортифікацій. Недалеко від них працювали і представники Недобоївської громади.
Додамо, буковинців закликають долучитися до робіт із з облаштування фортифікаційних укріплень для ЗС України. Роботи зараз проводяться на різних напрямках, від Харківського до Запорізького.