русский корабльнахуй
 
Останні новини  18 червня 2024 17:16 

Їхали без дозволу в закриту зону - скількох оштрафували у Чернівецькій області

підтримай автора: оригінал
15
-
1
У Чернівецькій області вже є перші випадки штрафів за те, що люди без дозволу перетнули прикордонну смугу.
У Чернівецькій області почали штрафувати за вʼїзд у прикордонну смугу без дозволу. Прикордонна смуха проходить у межах громад: Селятинської, Берегометської, Красноїльської, Чудейської, Петровецької, Сучевенської, Кам’янецької, Глибоцької, Тереблечанської, Тарашанської, Герцаївської, Ванчиковецької, Мамалигівської, Лівенецької, Кельменецької, Сокирянської, Вашковецької територіальних громад, Чернівецького, Дністровського, Вижницького районів Чернівецької області.
Про те, які передбачені штрафи за порушення, як оформити дозвіл, щоб потрапити в прикордонну смугу і в кого дізнатись інформацію, ми докладно розповідали у попередньому матеріалі:
У Чернівецькій області штрафуватимуть за вʼїзд в прикордонну смугу
Як розповів речник Чернівецького прикордонного загону Костянтин Ліснік, вже є перші випадки штрафів тих, хто без дозволу намагався потрапити в прикордонну смугу.
За порушення Прикордонного режиму за ст. 202 КУпАП притягнули до відповідальності майже 50 громадян України.
На даний час оштрафували мешканців інших регіонів України, які, як вони самі кажуть, не в курсі змін. Також штрафували буковинців, яким неодноразово виносились усні попередження про необхідність отримати дозвіл.
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber
Як пояснив речник, прикордонники не ставлять за мету штрафувати певну кількість громадян прикордоння за певні порушення, а виносять попередження та проводять інформаційну профілактику.
Він також розповів, що прикордонники лояльно і з розумінням відносяться до мешканців прикордоння.
Читайте: Як у Чернівцях одна електроопора зупинила пів міста