русский корабльнахуй
 
Чернівці  18 червня 2024 13:06 

30-33 градуси: на Буковині прогнозують спеку

підтримай автора: оригінал
13
717
0
Фото: МА АСС, архів
Як пережити спекотні дні та корисні поради для здоров'я - у публікації Медіа агентства АСС.
Синоптики Чернівецького ЦГМ опублікували прогноз погоди в Чернівецькій області на 5 днів. Очікуємо підвищення температури повітря до 33 градусів, можливі й грози, пише Медіа агентство АСС.
Сьогодні, 18 червня, повітря прогріється до 24-29° тепла. А вже на завтра, 19 червня, синоптики прогнозують вдень 28-33°тепла. Опадів не передбачають.
У четвер 20 червня у Чернівецькій області вночі очікується невеликий короткочасний дощ, грози, проте вдень - без опадів. Вдень повітря прогріється до 23-28°тепла.
21 червня, у п'ятницю опадів не прогнозують, вдень - 25-30°тепла.
У суботу, 22 червня, вдень місцями можливі невеликі короткочасні дощі та грози. Температура повітря вдень - 25-30°тепла.
Як бачимо, на Буковині прогнозують спекотну погоду, тож розповідаємо, як запобігти негативному впливу спеки.
- Зберігайте прохолоду
Під час спекотної погоди важливо зберігати прохолоду, щоб уникнути негативного впливу спеки на здоров’я.
- Тримайтесь якомога далі від спеки
Уникайте виходу на вулицю та виконання напруженої роботи в найспекотніший час доби. Перебувайте в тіні, не залишайте дітей і тварин у припаркованому транспорті, а за необхідності та можливості проводьте 2–3 години на день в прохолодному місці.
- Тримайте прохолоду у домі
Використовуйте нічне повітря, щоб охолодити свій дім. Зменште теплове навантаження всередині квартири чи будинку протягом дня, використовуючи штори чи жалюзі та вимкнувши якомога більше електроприладів.
- Тримайте тіло прохолодним, вживайте достатньо води
Використовуйте легкий і вільний одяг і легку постільну білизну, приймайте прохолодний душ або ванну і регулярно пийте воду. Уникайте солодких, алкогольних напоїв або напоїв з кофеїном.