русский корабльнахуй
 
Чернівці  18 червня 2024 12:12 

Підрядник вкрав гроші на ремонті дороги у Дністровському районі: поліція викрила ще одного винуватця

підтримай автора: оригінал
21
879
0
Фото: МА АСС, архів
Буковинські поліцейські повідомили нові деталі у справі ремонту частини дороги після повені 2020 року у Дністровському районі.
Так, 44-річного жителя Львівської області викрили на службовій недбалості. За даними Відділу комунікації поліції Чернівецької області, львів'янин, інженер з технічного нагляду, не сумлінно і не належно виконав службові обов’язки, відтак – підрядник незаконно заволодів бюджетними коштами у сумі понад 2,8 млн грн, пише Медіа агентство АСС.
Фігуранту повідомили про підозру. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. За такі дії йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.
Нагадаймо, судитимуть директора будівельної фірми, яка здійснювала ці ремонтні роботи. Щоб незаконно заволодіти державними коштами, які були виділені для проведення аварійно-відновлювальних робіт дороги місцевого значення у Дністровському районі, керівник столичної компанії завищив обсяги фактично виконаних робіт, матеріальних ресурсів і конструкцій, повідомляли поліцейські. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.