русский корабльнахуй
 
Останні новини  18 червня 2024 12:02 

Як у Чернівцях одна електроопора зупинила пів міста

підтримай автора: оригінал
16
-
0
Сьогодні у Чернівцях ранок почався з великого затора в районі вулиці Воробкевича та прилеглих. А все через електроопору, що майже впала.
18 червня близько 7 ранку на перехресті вулиці Воробкевича та вулиці Південно-Кільцевої, через пошкодження електроопори, повністю перекрили рух транспорту.
На місці події патрульні поліцейські забезпечували безпеку дорожнього руху. Водіям радили планувати маршрут з урахуванням цієї ситуації.
Здавалося б незначна пригода спричинила колапс значної частини міста. Затори були не тільки на Воробкевича та Південно-Кільцевій, а й на Ентузіастів, Небесної сотні, Скальда та інших.
Автівки стояли в черзі і не могли розминутися на перехрестях. Пасажири нервували і навіть просили водіїв відкрити двері, щоб піти пішки.
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber
Журналісти сайту 0372.ua також були в цьому заторі і поспілкувалися з однією з пасажирок про враження від ранкової поїздки на роботу.
Жінка розповіла, що таке скупчення машин бачила чи не вперше.
"Здалось, що всі Чернівці враз вирішили кудись поїхати. У місті і так явні проблеми з трафіком, особливо у час пік, а тут ще й аварійна ситуація. Через затори довелось трохи довше постояти на зупинці, трохи довше зайняв шлях на роботу", - казала пасажирка.
Як повідомила пізніше патрульна поліція, о 9:40 рух відновили частково, об 11 годині його відновили повністю.
Читайте: Графіки відключення світла в Чернівецькій області 18 червня - ОНОВЛЕНО