русский корабльнахуй
 
Новини  17 червня 2024 18:35 

Чернівчан навчатимуть англійської на безоплатному 3-місячному курсі: як зареєструватися?

підтримай автора: оригінал
20
1.1k
0
Тривалість курсу – 30 занять: англійської навчатимуть щовівторка та щочетверга о 16:40 У Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру відкрили набір на безкоштовні курси англійської мови для дорослих. Заняття курсу розпочнуться 25 червня, а навчатимуть англійської фактично «з нуля».
За словами організаторів, курси англійської мови у просторі збирають все більше охочих навчатися. Тож наразі відкрили додатковий набір в групи А1.1. Заняття розраховані на людей, які вже мають базове розуміння простих фраз та виразів та вміють підтримати найпростіший діалог.
«Спеціалізовані курси нерідко коштують дорого, проте у Гончаренко центрі ми навчаємо іноземної безкоштовно. Разом із викладачами створили програму, яка поєднує ефективне вивчення всіх аспектів мови і багато розмовної практики. По завершенню курсів наші учні опановують базові рівні та можуть відповідати на найбільш поширені запитання англійською, розповідати про себе та підтримувати діалог», — розповідають у просторі.
Тривалість курсу – 30 занять: англійської навчатимуть щовівторка та щочетверга о 16:40. Учасники, які успішно завершили навчання, зможуть отримати сертифікат. Навчання на курсах англійської повністю безоплатне, а для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. Навчання на курсі стартуватиме у вівторок, 25 червня та проходитиме за адресою вул. І. Франка, 1 (2 поверх).