русский корабльнахуй
 
Новини  17 червня 2024 11:02 

Від травм жінка померла у лікарні: на Буковині п'яний водій збив пішохода та втік

підтримай автора: оригінал
17
1.4k
0
На момент ДТП жінка була ще живою, кермувальник не викликав на допомогу ні медиків, ні поліцейських
На Буковині поліцейські затримали водія, який вчинив аварію зі смертельним наслідком та втік. Допустивши наїзд на жінку-пішохода, кермувальник не викликав правоохоронців та лікарів, а покинув місце дорожньо-транспортної пригоди. Співробітники поліції Вижницького РВП оперативно розшукали та затримали чоловіка, причетного до скоєння автопригоди з летальним наслідком.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
"Учора ввечері, 16 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Іспас Вижницького району невідомий водій автомобіля «Audi» скоїв наїзд на 77-річну жінку-пішохода та втік з місця події. Потерпілу без свідомості лікарі доправили до медичного закладу, де під час надання їй невідкладної допомоги вона померла", - йдеться у дописі.
На пошуки зловмисника і його транспортного засобу було введено спеціальну операцію «Перехват» та орієнтовано особовий склад Вижницького райвідділу поліції. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вчинення автопригоди, причетний 65-річний житель Вижницького району.
Попередньо співробітники поліції встановили, що водій на момент вчинення автопригоди був в стані алкогольного сп’яніння.
Поліцейські затримали буковинця в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, а автомобіль «Audi-80» вилучили та помістили на арешт майданчик.
Тіло загиблої правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи.
За фактом ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді десяти років позбавлення волі.